Tuesday, March 1, 2011

Contest Gambar Muka Sedih Paling Menarik

:: klik banner muka sedih paling menarik diatas ::

Thanks to Mama Rayyan kerana sudi tag zue!
Wish u all e best too okeh!
so dengan bangganya zue nak mempertaruhkan gambar ini as my 'gambar muka sedih paling menarik'

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


.:: akakakaka, time ni batrisya nak amik gambo sendiri, xmau orang lain amikkan gambar dia tapi yang kelakarnya sempat g bila ibu suruh pose dia pose sekejap tapi muka xleh control nak merengek mintak telefon..akakakakaka ::.

nasi tambah ~ harap diterima yea tuan penganjur coz ibu batrisya takde plak gambo sedih paling menarik!~

me? tag

7 comments:

b a m b a m ' s said...[Reply to comment]

kompius nehhh..muka sedih ker nie? mcm pandang sinis kat ibu dia jek..hahahahah...larik2~~

nelly said...[Reply to comment]

yang ini dah join ..tq !!
=)

twinkle said...[Reply to comment]

dh join...huhuhu

tula mcm pandangan sinis je huhuhuhu

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

@b a m b a m ' s
yeke? emmm..hahahahahaha whatever la dear jnji me join contest...

ala BB ckp jelah jeles..hahahahaha

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

@nelly
wah laju jer nelly ni..senua dia dh join!

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

@twinkle
aii, kamu berdua ni komplot ka hah! hehehehehehehehe
papejela ek, jnji riak muka tu ada moog sedih + sinis! hahahahahaha

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

haaa, kan dh salah tulis nak ckp mood jadi moog daaaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...