Thursday, February 10, 2011

1st GA Pearl By Moon


Klik Banner Diatas Untuk Menjoinkan Diri!
Tarikh Tutup : 14/02/2011

1) Sebab kenapa anda join GA ni..



emmm..sebab
.
.
.
.
.
secara jujurnya...emm malu nak cakap..ehemehem..sebab..sebab.. 'Saya Suka Hadiah PEARL tu'..hehehehehe, haa kan dah kantoi nak hadiah...akakakaka


kalau secara ikhlasnya, zue ni join jer segala mala GA @ Contest bukan nak hadiah pon, just suka suki memeriahkan majlis sambil2 mencuba nasib dan , kalo ada rezeki, adalah..

kalo tak ada, sedihlah..huhuhuhuhuhu


dan kalau secara halusnya, kalo join GA @ Contest ni automatik kita boleh 'BW' secara spontan kan!
hehehehehe..tol dok?


2) Antara Hitam, Peach & Putih...yang mana describe u the most?



the most? HITAM..emmm PUTIH...emmm Peach...mana ek
semua color tu zue suka! tapi dia nak the most..emmm
me pick HITAM aka BLACK!
.
.
.
.
.

kerana HITAM itu 
Menawan...tertawan hati ini bila HITAM dipandang,
Manis bila ditengok lama-lama tapi kalo terlalu lama jadi pitam!
akakakaka


last skali me nak menTAG
MERAH ::: NELLY ::: BAMBAM

5 comments:

nelly said...[Reply to comment]

maceh tag ..dah buat da ..
=)

wish u luck !!
=)

jom baca :
Korang kategori rajin menulis atau terus menulis ?"

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

nelly @ maceh jugak!

u too!!

dh baca dah!

b a m b a m ' s said...[Reply to comment]

nanti CB join...!!! :P

mOoN said...[Reply to comment]

penyertaan disahkan..^^

thanks join dear...good luck yaa..:)

raudhah said...[Reply to comment]

sis zue...raudhah sangat segan la nak join contest pose cumey tu.

Boley raudhah join GA pearl ni? APepun sis, thanks sudi tag raudhah kat kontest tu.

sayang kamu ketat2!!! =)

hehehe ..i want to tag u here ..jeng..jeng..jeng..

http://anaraudhah.blogspot.com/2011/02/uyeehs-3rd-birthday-ga.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...