Tuesday, February 22, 2011

~My Sleeping Angle Contest~

:: Nak Join Sekaki Klik BANNER okeh ::

emmm, wondering anak mana yang paling comel tidonya
hehehehehhehehehehe
cas ramai jer anaknya..akakakakakaka
so after dipilih ditapis guna penapis akhirnya gambo ini dipilih..
sorry yea Batrisya, ur pic xterpilih..akakakakaka

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


**Mikhail ni kalo naik kete xsuka dok dlm baby seat @ baby carrier ke apa ke, dia suka naik kete dok dlm walker coz nanti dia leh nengok pe yang maknyer tengok masa driving..so ala ala macam tengah belajar driving la kan sampai tertido-tido dibuatnya..emmm cmana nak lulus ni! adoiyaiii!**



Mau nengok hadiah oleh pihak penaja
meh sini..meh..

1.Tempat pertama akan memenangi sebuah bakul lipat serbaguna yang amat kiut.

2. Tempat kedua & ketiga akan menenangi sebuah kerusi lipat untuk kanak2 yang amat comel.


3. Ader 3 hadiah saguhati akan diberikan kepada peserta yang bertuah, berupa sticker dinding pelbagai corak yang amat cantik dan sesuai untuk hiasan dinding bilik tidur, ruang tamu atau bilik tidur sendiri.


Tarikh tutup: 14 Mac 2011 


me nak tag 5 org yang dikehendaki ialah;

8 comments:

Nina Juliana said...[Reply to comment]

thanks tag nina ye zue.. nak kena cari gambar permata hati ni..

b a m b a m ' s said...[Reply to comment]

ahhahah..sian nya anak akak tdo dalam bakul cenggituh..hehehe..tp comel jek..naseb baik lar CB xde kat tmpt kejadian..kalau x dah pangku anak kak zue..wahhhhh~! :P

Hidayati said...[Reply to comment]

Alalala.. come betul Mikhail ni. Good luck ye & thanks sebab sudi join sekaki.

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

Nina,.. cari jgn xcari..kalo xjumpa cepat2 srh anak tido pastu aksi2 menarik..kata nak menang adiah nti! hehehehe

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

Bambam,..tu la nasib baik xde kt tmpat kejadian..kalo xmmg lobam la bambam dok pangk simikhail tu..hehehehe

penat sgt la tu br lepas test drive..ahahahaha

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

Hidayati,.. wah thanks sbb anjurkan contest tu..!

putrimummy said...[Reply to comment]

mekacih tag..okeh2 izan buat nnt.. =D tp tu la,terkial2 nk join semua tag hihi..ansur2..

kakyong said...[Reply to comment]

amboi.. sampai camtu sekali dia tidur...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...