Wednesday, February 2, 2011

~My Heart Beat - Cushion~

me?
mood - pening!

Wedding my besT tak lama lagi, wah fening2 memikirkan apa hadiah yang patut dibeli! huhuhuhuhu
Tadi dok godek2 ''My Heartbeat'
wah menarik jugak gift yang they all provide


Setelah dilihat dengan mata kasar, berkenan sungguh dengan 'Cushion' ni












**comel kan, siap leh letak gambau lagi**

Zue ingat  nak bagi hadiah ni lah, nanti leh letak  pici my besT ngan suami dia.
Korang jangan tak tahu, selain dari kusyen ni banyak lagi gift yang menarik dan anda pon mungkin tertarik!
hehehehehehehehe 
Korang  search la sendiri mana yang berkenan dihati tu apa lagi belilah, Harga pon k jer, berpatutan la!
so pe lagi search la korang nyer plak!


5 comments:

raudhah said...[Reply to comment]

salam sis zue..cantik ar kusyen2 ni. Nak 1 ar wat peluk masa tdo..hehehe tp takut air liur baci kene plak =)

erm, sis zue, terima kasih ats teguran tersebut. Raudhah telah berjaya mengatasinya. Hoooyeahhhhh!!!!

sayang kamu ketat2!!! =)

raudhah said...[Reply to comment]

sis zue, raudhah dah wat heartbeat ni dan main klik2 kat ur nuff n heartbeat k =)

tq sis sbb bagi info ttg ni. TERBAEKKKK!!!!

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

raudhah @ dear, thanks a lot! sayang kamu jugak ketat2!!! hahahahahahaha

comel kan..lagi cantik kalo ada ayak liur basi melekat kt situ! hehehehehe xdela kosong sgt nantikan..kalo xnk nmpk sgt, kita color2 kan dia pastu siap letak tag negeri mana2..hehehehe

tims said...[Reply to comment]

zue,kusyen tu mmg cute la..

b a m b a m ' s said...[Reply to comment]

kiter pon nak beli gak gift wat besday present..tp yg mini T tuh lar..mcm comel lak..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...