Friday, January 21, 2011

25 Random Facts About Me Myself and I!

Selamat Pagi Jumaat, kemain panjang title post untuk hari ini. Pagi ni matahari bersinar ceria je, semalam hujan tak henti-henti, makanya sesuai la untuk menjalankan aktiviti MENTAG & DITAG, huhuhuhuhu. Korang pon nak join aktiviti ni jugak eee, wokeh jangan bimbang dan ragu-ragu nantikan saat indah ini dengan penuh khusyuk k.

1st nak thanks to CIK BAMBAM kerana telah MENTAG zue yang merupakan salah seorang peminat FANATIK blognya, bertuahnya diri ini apabila DITAG! hehehehehe, nampak sangat tak glamor! huhuhuhuhu so, ADERKUKISAH! hahahahahaha









25 tentang zue, emmmmm;

Nama saya :: ZUNAIDA ::

Saya suka menari, tak percaya tanya Mikhail..mesti dia cakap 'ibu saya pandai menari, tiap kali saya nangis ibu saya mesti menari' hehehehehehehe


Tak suka main panas, nanti hitam! hehehehehe


fuyooo, saya suka main dumbbell..korang imagine sebelah kanan tu BATRISYA dan sebelah kira plak MIKHAIL..huhuhuhuhu..itulah dumbbell saya!





Selalu imagine diri ini boleh terbang! hehehehehe..ok la tu kan, tak payah isi minyak..minyak skang mahal betull..kalau kecik-kecik dulu selalu imagine ada ::DOREMON::

Suka gelakkan MIKHAIL bila dia nak meniarap tapi terlebih golek jadi 2kali golek..hehehehehe..
Suka gelakkan BATRISYA bila dia main lari-lari pahtu jatuh bedebuk!!!buk!!hehehehehe

Suka sangat diri ini bila berduit..hahahahaha..dunia ini aku yang punya!
Dulu berangan nak kerja BANK..tengok orang kira duit macam best jer..tolong kira je la kan tapi impian tak menjadi kenyataan lagi..best ker kerja BANK?


Dulu time single-mingle kat U, suka merempet dengan MC YAH, MC NO, YEM tapi MC YAH je yang ada moto..yang lain kalo nak naik terpaksa la pinjam ngan kawan yang lain yang ada moto... huhuhuhuuhuhuhu

sangat tidak suka bila saya marah, xdelah sampai kuo asap macam tu..sebab bila saya marah.. saya akan bertukar jadi VAMPIRE. hehehehehehe



seorang yang penakut..HARAM tak kan tengok citer hantu kalo nengok sorang2..
kalo tengok pon COMPEM malam kang takut nak g kencing sorang-sorang..huhuhuhuhu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
wahhh..KIJAM nyer CIK BAMBAM tag akak, 25 tu..baru 10 siap..huhuhuhuhu
15 more to go
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


suka sidai kain dalam umah TAPI tak suka lipat kain
suka sidai kain dalam umah dan teramat tidak suka bila pakaian kene matahari


Paling teramat suka bila tengok MY HUBBY main bola @ futsal..time mengandungkan batrisya memang wajib follow dia main, sampaikan sekarang batrisya sangat sukakan bola.heheheheh nanti leh train dia jadi pemain REAL MADRID..eh pompuan ada ka?

conpem muntah bila mengandung..eh..eh..bukan-bukan..bila naik apa-apa jenis kenderaan yang tuan pembawanya suka main brek-brek..fening doooooooo! aduyaiii... + masa kecik-kecik dulu tiap kali naik bas runcit-runcit tu mesti uuueekkkk!


bukan zue suka korek hidung..tapi kalo time tengah bawak kete tu konpem akan jumpa ngan orang yang suka korek hidung, tak paham ngan dorang ni, tak malu ke orang tengok..emmm..kalo nak oyek-oyek pon pas mandi sesuaiii la korek kan! apadaaa..korang pon sama eee?


 tak boleh hidup tanpa tisu ini...yeala rela menahan diri daripada tut! tut! kalo tak ada bendalah ni..dalam beg wajib ada, dalam kete pon kadang-kadang ada, kalo tak ada beli dulu sebelum masuk! hehehehehe



tak pernah CELEBRATE my birthday dengan kek..kesian kan..sapa mau bagi saya kek? angkat tangan!



WAJIB minum TEH O PANAS tiap-tiap pagi


suka sangat bergambar bila mengandungkan batrisya dulu, tapi sekarang dah tak berapa nak suka..tak tau kenapa..nak kata tak ada camera, ada..tapi kenapa ek?



kenyataannya saya memang mudah menangis + merajuk ..huhuhuhuhuhu
nak-nak time2 couple dulu memang suka merajuk nanti dapat hadiah..skang..emmmmm



pembunuh bersiri yang suka memotong anggota tubuh badan mangsanya! huihhh mintak jauhkan..hehehehehe..time rasa nak potong orang bila bau asap rokok..me tak tahan dengan asap rokok..it make me dizy + migrain..korang tahan ker?...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
5 more to go
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
penatnyer..abih nape suka letak pici tu..leceh jer kan..
hehehehe tak delah leceh pon cuma cik BAMBAM suka baca yang ada pici-pici ni
tak percaya g jengok blog dia compen tak boring..hehehehehe
.
.
.
.
.
.
.



sekarang tengah selsema + batuk..berjankit ngan 2 orang budak gomok kat umah..huhuhuhuhu



seorang yang PEMALU?..pemalu gak la..tapi bab-bab makan memang tak tahu malu..sangat suka makan banyak-banyak..kalo malu nanti lapoorr..hehehehehe




me suka main buaian?:::::takdermaknanya sebab saya gayat dan pening naik buaian tapi kalo naik roller coster tak fening plak..amazing kan..hehehehehe..



me..takutkan semua binatang yang lembik-lembik + geli-geli..tak tahan tengok KATAK + CICAK + dan sewaktu denganya..kalo balik kampung selalu intai-intai dulu kot-kot ada terselit katak tu kat mana-mana..so scary k!



me pon seorang yang baik hati..tulus lagi..hehehehehe..tu jelah daripada zue..selamat berkenalan yea uollss seme.





muahhahaha::muahahahah::


Kini tibalah giliran zue pulak nak tag-mentag!
Zue nak Tag;

"Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, its because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

nasi tambah:: nanti kalo dah siap buat jangan lupa tinggal link kat sini k, me pon nak baca yang Uoolsss tulis gak, okeh.

*****************************************************************








15 comments:

E.d.Y said...[Reply to comment]

thanks k sudi tag...will do it later..;)

izan_cute said...[Reply to comment]

wah,byk tu..nnt izan buat...dh buat izan bgtahu hehe..mekacih =D

b a m b a m ' s said...[Reply to comment]

kak zueee!!comel okehh!sampai bawah kiter baca ngan icon2 tuh..hahahhaa..pandai no amek hati denn!kah2..thanks sbb jwb tag! =*

umialya said...[Reply to comment]

mai jenguk2 dl..
tk sudi tag akak, Insya Allah, bila ader masa terluang @ kerajinan melampau.. tugasan ini pasti disiapkan..

MERAH said...[Reply to comment]

uwahhh dua puluh lima!akan sy usahakan nanti!thanks~

hihikk same la xske juga rokok sgt2 dan geli cicak & suka men buaian.wahhh byk psamaan.haha :)

Aida Radzi said...[Reply to comment]

thanks sudi tag kt sy..
mgkn akan amik masa sket kot sb bz..
tp sy akan bt jgk..
wait k.. :)

Nina Juliana said...[Reply to comment]

teratak bonda di tag??? 25 fact eemm.. byk tu.. meleleh gak kut ayaq liuq nak menyenaraikannya.. btw.. thanks tag teratak bonda ye..

Hujan Kemarin ツ said...[Reply to comment]

salam..
hye kak..
terima kasih byk2 tau..
nanti Intan buat k..

Nina Juliana said...[Reply to comment]

alhamdulillah.. dah siap pun.. jom la jenguk ye..

http://nur-abdullah.blogspot.com/2011/01/25-random-facts-about-me-myself-and-i.html

Terima kasih..

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

uolss semua, thanks coz sudi wat tapi jgn xbuat plak yea! selamat memerah idea;-p

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

Bambam, u like! i lagi like coz u like..hehehehehe;-p...pape jela kan..tp best la letak pici2 xboring ngat nk bc..credit to bambam coz bagi idea wwat cenggini keh..later mater kita main tag2 lagi okeh;-p

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

nina juliana @ wah dah siap dah..nti zue p chek okeh confom intersting ni..huhuhuhuhuhuhu

Aida Radzi said...[Reply to comment]

akhirnye...... hihihihi...

http://aidaradzi.blogspot.com/2011/01/25-random-facts-about-me-myself-and-i.html

thanks :)

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

aida radzi @ wah aida 2nd place..mcm amazing race la plak kan!..nanti akan diterjah

MERAH said...[Reply to comment]

haaa.ciap pon wat yang ni.hehe. mehh cekkkk.wee~

25 Perkara Tentang MERAH. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...