Monday, January 10, 2011

Fasha Sanda Mintak Maaf Pasal Isu Berbikini!

Seperti yang dijangkakan rupanya PANAS tak sampai ke petang, ujan datang di tengah petang, tunggang langgang dibuatnya! Haa kan dah kuo statement si FS ni tampil memintak maaf dilaman sOsial hOkey! Aii tak ada yang mahu mintak ke si FS ni buat kenyataan maaf secara terbuka? Sedangkan KARAM SING WALIA pOn terpaksa wat kenyataan maaf secara terbuka. Meh kita terjah sikit apa yang FS ni cakap;


fasha sandha bikini Kenyataan Maaf Terbuka Fasha Sandha Berhubung Isu Berbikini Di Bali
Sumber Kepercayaan- rOtikaya

"Salam untuk peminat yang saya kasihi. Ya, memang benar ini gambar saya yg memakai bikini dan kain pario berwarna hijau.
Dengan rasa rendah diri, saya ingin memohon maaf kerana berpakaian begini bersama 3 sahabat wanita di tepi pantai Tanjung Benua Bali pada 30 Dec lalu.
Gambar ini telah tersebar luar dalam blog blog internet dan menjadi isu selepas sahabat saya Syazwani meletakkan di laman Facebook miliknya. Saya amat kesal dengan perbuatan saya.
Saya tidak sempurna dan tidak lepas dari melakukan kesilapan. Please accept my apology. Thank You."


Nasi Tambah; Aii si kawan FS yang duO Orang lagi tu tak nak wat statement mintak maaf gak ker? akakaka tapi aderkukisah! 

6 comments:

mary ann ;) said...[Reply to comment]

kawan2 dia tu tak perlu sebab tak femes kot..hikhik..boleh macam tu?? hehe

Syida Zainordin said...[Reply to comment]

gitu la kak.
nama pun fasa sanda.
bikini-bikini ape la sgt. kiki

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

mary ann; akakakaka, tu la psal!

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

Syida; tu la pasal sbb dia artis kan so terpaksa la mintak maaf, kalo tak sory kot nk mtk maaf ni!

so kita yg tak artis ni layankan je la dorang ni as our intertaiment kan!huhuhuhuhuhu

TiMmiE said...[Reply to comment]

blah la fasha..xmintak maaf pun org xheran

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

timmie @ hehehehehe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...