Monday, January 24, 2011

::Sehari Bersama My Little Boy::

Salam hari isnin dan semoga hari-hari ceria selalu. Hari ni baru masuk ofis setelah 3hari bercuti, Jumaat & Sabtu holiday + Sunday (cuti demam + sakit2 urat) hehehehehehe, muda-muda dah sakit urat bagai, yeala masa dalam pantang anak no-2 banyak sangat bergerak. Tulah padahnya, so pada uolss semua be careful nanti dalam pantang, pantang sepantang-pantangnya okeh.

Hari ini tak ada entry menarik sangat pon untuk dishare, just today nak update pici-pici my little boy. hehehehehe. Mikhail dah semakin membeso sekarang now dah banyak benda dia boleh buat even umor baru 5bulan.

Sekejap jer masa berlalu, rasa sakit melahirkan dia pon masih terasa kot. hehehehehe. Betul, deliver my 2nd baby memang sakit compare to 1st one. Orang tua-tua kata, kalo beranak anak laki memang macam tu, sakitnya lebih dari anak perempuan. Yeke? uOls camana, camtu jugak ker?

Rindunya anak saya kat umah pengasuh skang ni..emmmm
.
.
.
.
.
.
.


::alahai anak omak, pinky2 gitu!::
.
.
.
.
.
.
.


::control macho skit..masuk jari dalam mulut tu kira macho ker..hehehehe::
.
.
.
.
.
.
.


::wah kembang semangkuk pipinya::
.
.
.
.
.
.
.


::muah..muah..muah::
.
.
.
.
.
.
.


::Hai..nama saya Mikhail Husaini::



nasi tambah :: Penambahan anak diberhentikan buat sementara waktu..emmm emaknya mahu berehat buat sementara waktu + 2 tahun sudah tidak beraya dan tahun ini kalau tiada aral apa-apa saya mahu beraya!! hehehehehe, luahan hati seorang ibu beranak dua.

8 comments:

nelly said...[Reply to comment]

comelnya
=)

suka tengok !
geram !
=)

.::: Princess MOMOY :::. said...[Reply to comment]

dia pakai bju pink ingat ompuan...comel2...
dah besar anak zue @@

MERAH said...[Reply to comment]

comelnyaaa.rasa nk cubit2 pipi.hehe :P

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

nelly @ thanks..geram jgn xgeram!

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

momoy @ hehehehehe..boy in pink! suka suka..suka la tgk laki pakai baju pink! huhuhuhuhu

tu la amy jap jer dah besau gedabok macam tu!

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

merah @ mikhail merelkan dirinya untuk dicubit..hehehehehe

n u r k i m a said...[Reply to comment]

comey yer baby!!

z.u.n.a.i.d.a said...[Reply to comment]

nurkima @ toce! toce!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...